Skip links

Zanger voor ouderen

Wanneer je opzoek bent naar een zanger voor ouderen dan heb je hem nu gevonden! Dit is de senioren zanger van Nederland. Speciaal voor ouderen heeft deze zanger een show ontwikkeld met liedjes van vroeger afgewisseld met meezingers van nu. Een veelal Nederlandstalig repertoire zorgt voor een fantastische sfeer vol zang, dans en interactie. Ook echte Engelstalige evergreens komen in de seniorenshow voorbij. Deze afwisseling van muziek bijgestaan door enthousiaste presentatie maakt deze leuke act voor ouderen zeer uniek.

Muziekoptredens voor ouderen worden veelal geboekt in zorginstellingen. Denk hierbij aan bejaardenhuizen, verzorgingshuizen een verpleeghuis of servicewoningen.  In de gezamenlijke ruimte / aula van een dergelijke zorginstelling voor ouderen is ook dit optreden zeer geschikt.  Versterkt en met behulp van orkestbanden brengt deze zanger voor ouderen zijn gevarieerde repertoire. Natuurlijk is het volume van de seniorenshow op ieder gewenst niveau aan te passen.

Evenement voor ouderen organiseren

De seniorenzanger wordt veel gevraagd voor besloten partijen zoals een huwelijksjubileum. Echtparen die al zolang bij elkaar zijn (40,50 of zelfs 60 jaar!) verdienen natuurlijk een groot feest! Een ander veel voorkomend evenement is een 75 of 80e verjaardag…

Een verjaardag van opa of oma is pas echt compleet met leuke live muziek. Tijd om iets te organiseren!
Het is natuurlijk wel belangrijk een muzikant voor ouderen te boeken. Hoewel de seniorenzanger zich richt op de ouderen weet hij een feest te maken voor jong en oud! Zelf is de zanger ook nog maar een 30-er maar beschikt over een zeer ruim inlevingsvermogen waardoor hij jong en oud weet te boeien.
Een groot feest is een zeer geschikt kado voor oude mensen die alles al hebben.

Show voor senioren

Benieuwd hoe deze senioren show eruit ziet? Geheel in stijl geeft de zanger in een klassiek kostuum een muzikaal optreden voor ouderen. Tussen de liedjes door verteld hij met veel flair leuke anekdotes over de muziek en originele artiesten. Ook bezit de zanger over een flinke dosis humor, dit maakt de show lekker luchtig.

Zijn repertoire bestaat uit liedjes van bijv. Frans Bauer, Harry Bannink, Elvis Presley, Jan Smit, Willeke Alberti, Lee Towers, Andre hazes, Trini Lopez, Wim Sonnevelt, The Beatles en nog veel meer!
Kortom een zeer gevarieerd repertoire van zowel Nederlandstalig als Engelse liedjes die iedereen mee kan zingen.

Meer weten of deze spetterende show voor senioren? Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page