Skip links

Show voor senioren

Deze zanger heeft zich gespecialiseerd in een show voor senioren. Een jonge knul die ouderen aan de hand mee neemt voor een muzikale reis door de tijd. Met veel flair en humor tussen de liedjes door weet hij de harten te stelen van iedereen in de zaal. Ook zijn repertoire van bekende Nederlandstalige en enkele Engelstalige liedjes zorgen voor een feest van herkenning.

Deze show voor ouderen is zeer geschikt entertainment in verzorgingshuizen of voor een verjaardag van opa en oma. Want zeg nou zelf; wat is een goed kado voor oude mensen die alles al hebben? Een grandioos feest natuurlijk!

Maar ook de dagelijkse sleur van een bejaardenhuis,, verpleeghuis, verzorgingshuis of zorginstelling wordt even doorbroken met deze een gezellige middag voor ouderen. Wat betreft de senioren zanger is er altijd wel een reden voor een feestje!

Hoe ziet de seniorenshow eruit?seniorenshow boeken

Geheel in stijl presenteert de keurig geklede seniorenzanger zich aan het publiek. Op het podium is de sfeer van weleer door iedereen te proeven. De bekende klanten van de eerste liedjes van vroeger doen dit gevoel versterken. Enthousiast vertelt de seniorenzanger leuke feitjes over de artiesten van weleer. Tevens spoort hij de ouderen aan om mee te zingen en misschien zelfs een dansje te wagen.
Allerlei muziekstijlen komen voorbij, zowel Hollands als Engelstalig. Mooie luisterliedjes maar vooral vrolijkheid voert de boventoon tijdens deze unieke seniorenshow.

Minder oubollig dan u verwacht bij een show voor senioren, laat deze zanger de ouderen ook kennis maken met gezellige liedjes van nu. Ook klinken oude meezingers net iets hipper dan verwacht door de muziekbanden waarbij klassiekers in een nieuw jasje zijn gestoken.

Natuurlijk kan het volume van de seniorenshow naar wens zowel naar boven als naar beneden worden aangepast.

Ben je opzoek naar leuk vermaak voor ouderen? Gefeliciteerd je hebt het gevonden!

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page