Skip links

Senioren zanger

Welkom op de website van de senioren zanger. Deze zanger richt zich specifiek op muziekoptredens voor ouderen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld entertainment in verzorgingshuizen of een verjaardag van opa of oma welke grootst gevierd moet moeten.

De seniorenzanger is nog een jonge knul maar oud van geest. Met meer dan 18 jaar ervaring als entertainer en een perfect inlevingsvermogen is dit de geschikte artiest wanneer u opzoek bent naar een show voor senioren.

Door zijn ruime muziekkennis over muziek van vroeger heeft hij een perfect repertoire samengesteld van zowel Nederlandstalig als Engelstalige liedjes. Dit maakt deze leuke act voor ouderen zeer gevarieerd. Naast zang krijgt het optreden extra glans door een opzwepende presentatie vol humor en terugblikken naar de goede oude tijd.

Zanger voor ouderenseniorenzanger boeken

Deze perfect geschikte zanger voor ouderen heeft een vlotte babbel en weet tijdens zijn seniorenshow leuke verhalen te vertellen over de muziek en artiesten van vroeger. Ook zorgt hij voor een lach en interactie in de zaal. Een veelal vrolijk Nederlandstalig repertoire zorgt een gezellige sfeer waar inhaken, meedeinen en een polonaise uiteraard niet mag ontbreken.
Denk hierbij aan liedjes van zangers als Frans Bauer, Willy en zangeres Willeke Alberti, Wim Sonnevelt, Jan Smit, André Hazes en Koos Alberts.
Dit is overigens vaak minder ouderwets dan het klinkt! De seniorenzanger heeft vaak net een vlottere versie van echte klassiekers in zijn repertoire. Tevens laat hij de ouderen ook kennis maken met leuke artiesten van nu zoals Django Wagner of André Hazes JR.

Natuurlijk komen er ook Engelstalige evergreens voorbij van artiesten als Elvis Presley, The Beatles, Trini Lopez en Frank Sinatra.

Bent u opzoek naar geschikt entertainment voor een muziekmiddag voor ouderen? Kies dan voor de senioren zanger.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page