Skip links

Optredens verpleeghuis

De seniorenzanger is ook te boeken voor optredens in een verpleeghuis jou in de regio! Een muzikaal optreden speciaal ontwikkeld voor ouderen. Het is daardoor zeer geschikt voor zorginstellingen zoals een verpleeghuis.

Muziek kan ouderen in een verpleeghuis even doen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De vele liedjes van vroeger zorgen voor feest der herkenning. Engels maar vooral Nederlandstalige meezingers maken  een geweldige sfeer tijdens deze muziekmiddag.

Tussen de liedjes door entertaint de senioren zanger het publiek met zijn muziekkennis, charme en  gevoel voor humor.  Hierdoor ontstaat een zeer gevarieerde seniorenshow waarbij de aandacht niet snel zal verslappen.  Indien mogelijk wordt er gedanst. Denk hierbij aan een foxtrot , wals of een ouderwetse polonaise. Ook een rolstoelpolonaise is (bij aanwezigheid van voldoende begeleiders) een fantastisch item in de show!
Natuurlijk kan er ook zittend in een stoel genoten worden van de herkenbare muziek van vroeger.

Het optreden van de seniorenzanger wordt versterkt door middel van een microfoon, orkestbanden en een zanginstallatie. Uiteraard is het volume van het muzikale optreden aan te passen naar ieder gewenst niveau.

Evenement voor ouderen organiseren

Ben je werkzaam in een verpleeghuis en is het jouw taak om een evenement voor verpleeghuis live muziekouderen te organiseren? Denk dan eens aan een leuke muziekmiddag.  Door het inhuren van deze seniorenshow bent u al een eind op weg! Een versnapering en natuurlijk de benodigde begeleiding zijn andere belangrijke ingrediënten.

De seniorenzanger is makkelijk in de omgang en zeer flexibel. Alle wensen en aandachtspunten van een verpleeghuis worden zeer serieus genomen. Ieder optreden is dan ook op maat aan te passen.

Benieuwd of deze leuke act voor ouderen ook geschikt is voor jullie locatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page