5/5

Een Hartverwarmend Optreden voor Dementerende Ouderen

optredens dementerende ouderen

Dementie is een uitdaging waarmee veel ouderen en hun families worden geconfronteerd. Het kan moeilijk zijn om manieren te vinden om vreugde en positiviteit te brengen in het leven van dementerende ouderen. Gelukkig biedt De Seniorenzanger een unieke oplossing. Op deze pagina ontdek je hoe zijn optreden speciaal is aangepast om dementerende ouderen een hartverwarmende ervaring te bezorgen. Lees verder om te begrijpen hoe zijn interactieve show herinneringen tot leven brengt en ouderen een glimlach op het gezicht tovert.

Een Zorgvuldig Samengesteld Repertoire

De Seniorenzanger begrijpt dat muziek een krachtig hulpmiddel is om herinneringen op te roepen. Zijn repertoire is zorgvuldig samengesteld met nummers die dementerende ouderen mogelijk nog herkennen uit hun verleden. Denk aan tijdloze Nederlandse klassiekers en internationale hits. Deze vertrouwde melodieën hebben het vermogen om diep gewortelde herinneringen naar boven te halen en ouderen te laten glimlachen.

Interactieve Optredens

Wat het optreden van De Seniorenzanger nog specialer maakt, is zijn interactieve benadering. Hij betrekt het publiek, zelfs als er sprake is van dementie. Tussen de nummers door deelt hij verhalen en anekdotes die ouderen aanspreken. Hierdoor ontstaat een sfeer van betrokkenheid en verbondenheid. Ouderen voelen zich gewaardeerd en begrepen, en dit heeft een positief effect op hun gemoedstoestand.

Optreden voor Dementerende Ouderen
0 +
Jaar ervaring
0 +
Shows per jaar
0 %
Blije klanten

Een Weloverwogen Volume

Bij optredens voor dementerende ouderen is het juiste volume essentieel. De Seniorenzanger begrijpt dit en past het volume van zijn optreden aan om het comfort van het publiek te waarborgen. Hij zorgt ervoor dat de muziek hoorbaar is zonder overweldigend te zijn. Hierdoor kunnen ouderen genieten van de muziek zonder last te hebben van te luide geluiden.

 

Het Terugbrengen van Glimlachen

Het doel van De Seniorenzanger is niet alleen om muziek te brengen, maar ook om geluk en vreugde te verspreiden. Hij wil ouderen een moment van ontsnapping bieden aan de uitdagingen van dementie. Door herinneringen tot leven te brengen en interactie te stimuleren, slaagt hij er keer op keer in om een glimlach op de gezichten van dementerende ouderen te toveren.

 

Boek De Seniorenzanger voor Een Bijzonder Optreden

Als je op zoek bent naar een artiest met een optreden voor dementerende ouderen, hoef je niet verder te zoeken dan De Seniorenzanger. Zijn toewijding om ouderen een speciale ervaring te bieden, gecombineerd met zijn muzikale talent en interactieve aanpak en ruime ervaring met deze doelgroep maken hem de ideale keuze.

Neem vandaag nog contact op en breng vreugde in het leven van dementerende ouderen door De Seniorenzanger te boeken voor een onvergetelijk optreden. Samen kunnen we waardevolle herinneringen creëren en glimlachen verspreiden!

optreden dementie
senioren zanger logo
TEVREDEN

klanten & publiek

Arjanne Holsappel
Arjanne Holsappel
Het Gouden Uur
Read More
De Seniorenzanger is een hartelijke, vriendelijke man. En zijn optreden is echt een feestje. Om heel blij en enthousiast van te worden! Aanrader!
Joyce Zwinkels
Joyce Zwinkels
Read More
Voor de verjaardag van mijn oma hadden we de Seniorenzanger geboekt. Het was 1 groot feest! Meezingen, polonaise, samen met oma zingen, het was te leuk! Ferry voelde de groep goed aan, het was een groot succes waar nog steeds over wordt nagepraat! Nogmaals bedankt!!
Angelos Kerasavopoulos
Angelos Kerasavopoulos
Read More
Ferry heeft al een aantal keer opgetreden als seniorenzanger bij onze evenementen. Met zijn uitgebreide repertoire weet hij alle senioren in te pakken. Het enthousiasme spat er vanaf en dat wordt door de hele zaal overgenomen. Echt een topper in z’n vak die voor ons met stip op nummer 1 staat.
Robert de Jong
Robert de Jong
Read More
Vorig jaar de Seniorenzanger geboekt voor mijn vader en medebewoners van de Theetuin in Eemnes. Wat een goed optreden! En wat leuk om iedereen te zien opleven, er werden zelfs dansjes gewaagd. Echt een aanrader!
Cor Dorst
Cor Dorst
Ohio Evenementen
Read More
Ferry verzorgd voor ons regelmatig een optreden voor senioren en is een graag geziene gast. Plezierig om met hem te werken en aanrader.
Petra Brand
Petra Brand
De Prinsemarij
Read More
Ferry heeft een ontzettend leuk optreden neergezet voor onze bewoners. Leuke interactie met het publiek. Wij gaan Ferry zeker nog een keer vragen.
Ruurd Bell
Ruurd Bell
illi-tv
Read More
De Seniorenzanger is uiterst professioneel en weet heel goed in te spelen op zijn publiek, waardoor hij iedereen meeneemt in een unieke beleving. Wij raden de Seniorenzanger ten zeerste aan!
Froukje Leenstra
Froukje Leenstra
Zorggroep Tellus
Read More
was een gezellig optreden, de clienten hebben genoten. Alles heel herkenbaar voor hun, een echt aanrader voor senioren.
Karin Bellekom
Karin Bellekom
Zonnebloem Rotterdam Oost
Read More
Wij vonden het allemaal geweldig. Onze gasten hebben echt een topmiddag gehad en tijdens andere uitjes werd er nog veel over deze middag gesproken. Gezellige , leuke herkenbare liedjes. Je bracht het leuk, met inderdaad zo tussendoor een leuke babbel.
Everien Noordam
Everien Noordam
Schiewaegh Schiedam
Read More
Leuk gezellig optreden, herkenbare nummers voor onze bewoners van het verpleeghuis.
Overkerck heiloo
Overkerck heiloo
Woonzorgcentrum Overkerck
Read More
We hadden een dag die je in de boeken mag schrijven.... een heus festival Vive la vie, vier het leven... voor bewoners, de buurt, vrijwilligers en mantelzorgers. Mede dank zij de seniorenzanger met zijn herkenbare liedjes en enthousiasme was het een super geslaagde middag geworden. We hebben genoten met elkaar!
Nouk Hutten
Nouk Hutten
‘t Palet, Brabantzorg
Read More
Erg leuk optreden gehad! Alle bewoners hebben er van genoten. Leuke interactie met het publiek en mooie aankleding. Al met al een enorm gezellige en muzikale middag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!!
itz je boy
itz je boy
Read More
Mijn schoonmoeder werd 80 en wij hadden de seniorenzanger geboekt. Het werd een super gezellige avond!!! Hij is van alle markten thuis en kan snel schakelen! Van jong tot oud iedereen heeft genoten en zeker voor herhaling! 👍
Ingrid Stegeman
Ingrid Stegeman
Buurthuis Stevenshof Leiden
Read More
Vorig jaar heeft Ferry in buurthuis Stevenshof te leiden zijn liedjes voor de wijkbewoners gezongen. De bewoners vonden dit superleuk en gezellig We hopen dat Ferry nog een keertje terugkomt.terugkomt.
Previous
Next
beste-DJ.png

Deze organisaties gingen je voor

CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Show 60 min. Prijzen vanaf €395,- ex 9% btw. + evt. reiskosten buiten Zuid – Holland.

Veel gestelde vragen

De Seniorenzanger zingt veelal gezellige bekende oud Hollandse liedjes en een aantal bekende Engelstalige liedjes uit de oude doos.

Echter is het niet zo oubollig als je zou denken! Vaak beschikt de Seniorenzanger over muziekbanden met moderne versies van nostalgische hits. Ook  het gebruik van diverse medleys zorgt voor afwisseling en pit in zijn optredens.

Tussen de liedjes door weet de Seniorenzanger met zijn vlotte babbel en humor in een mum van tijd de zaal naar zijn hand te zetten.

Bij een gemêleerd publiek van jong en oud (bijvoorbeeld op een verjaardag) kan hij ook een greep doen uit zijn moderne repertoire van Nederlandstalige feestmuziek.

De Seniorenzanger zingt liedjes van o.a.

 • Willy en Willeke Alberti
 • Johnny Hoes
 • Bennie Neijman
 • Johnny Jordaan
 • Ramses Shaffy
 • Nico Haak
 • Koos Alberts
 • Andre Hazes
 • Wim Sonneveld
 • Anneke Grönloh
 • Elvis Presley
 • Trini Lopez
 • Beatles
 • Lee Towers
 • En nog vele anderen…

Zie ook de video’s op deze website voor een duidelijk beeld van de Seniorenshow en het repertoire

Het optreden voor ouderen duurt 60 minuten.

Indien gewenst kan de seniorenshow ook kosteloos worden opgesplitst in 2 x 30 minuten met maximaal 20 minuten pauze, mits de agenda dit toelaat.

Tijdens de pauze, 15 minuten voor en na het optreden wordt er  gepaste achtergrondmuziek gedraaid.

Voor een meerprijs kan er een langer optreden verzorgd worden of de pauze worden verlengd.

 • Een mogelijkheid om in/uit te laden voor de deur zo dicht mogelijk bij de plaats van het optreden.
 • Een (gratis) vrije parkeerplek nabij de locatie.
 • Een stopcontact (vrije stroomgroep) nabij de plek van het optreden.
 • Een afsluitbare kleedruimte met een stoel. Geen (invalide) toilet.
 • Voldoende enthousiaste begeleiding om de feestvreugde te verhogen
 • Een grote fles/kan met koud water en een kopje koffie 🙂

Een optreden van 60 minuten kost binnen Zuid – Holland €395,- ex 9% btw.

Buiten Zuid – Holland wordt er €50,- per uur extra berekend voor reistijd/kosten in één. Deze meerprijs wordt berekend met behulp van de verwachte reistijd vanaf de woonplaats van De Seniorenzanger.

Tijdens enkele feestdagen wordt er een toeslag gerekend.

Informeer naar een prijs op maat bij een langer zangprogramma en/of pauze.

Ja. De Seniorenzanger is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak en beschikt over een geldig KVK en BTW nummer.

Voorafgaande aan het optreden ontvangt de opdrachtgever een factuur. Deze dient vóór het optreden voldaan te worden. Wanneer dit bij uw organisatie niet mogelijk is kan hier in overleg een andere regeling voor getroffen worden.

Enkele organisaties verlangen van ingehuurde artiesten dat zij een zogenaamd “opting out formulier “ondertekenen.  Dit is uiteraard ook geen enkel probleem voor De Seniorenzanger.

Ja. Hij beschikt over een geluidsinstallatie tot +/- 75 – 100 personen. Dit is in de prijs inbegrepen. Aan een stopcontact heeft hij genoeg!

Bij een groter gezelschap en/of zaal kan er na overleg ook worden “ingeprikt” op de aanwezige professionele geluidsinstallatie indien deze aanwezig is.

Wanneer deze niet aanwezig is dient deze door de opdrachtgever na overleg te worden ingehuurd. 

In het geval van “inprikken” dient er altijd technische assistentie aanwezig te zijn.

Het volume wordt altijd per situatie opnieuw afgestemd en kan zelfs tijdens het optreden worden aangepast.

Vooraan bij de luidsprekers zal het wat luider zijn dan achterin de zaal. Voor begeleiding is het verstandig hier vooraf al rekening mee te houden.

Ja, geen probleem! Tijdens de pauze, even voorafgaande of vlak na de show mag de organisatie ook gebruik maken van de geluidsinstallatie van De Seniorenzanger.

Heeft u langer voor of na het optreden een microfoon/geluidsversterking nodig tijdens het evenement? 
Dit kan vooraf voor een meerprijs worden afgestemd.

Ja. Tijdens de decemberperiode kan het repertoire worden uitgebreid met een aantal bekende (Engelstalige) kerstliedjes.

Let op, de Seniorenzanger zingt niet alleen maar kerstliedjes. Ervaring leert dat juist de afwisseling met het bestaande repertoire goed wordt ontvangen.

Godsdienst speelt geen rol in zijn kerstoptredens voor senioren. De seniorenshow draait ook tijdens kerst om gezelligheid, zang, dans en humor.

Ja. Tijdens de de periode rondom carnaval kan het repertoire worden uitgebreid met een aantal bekende ouderwetse carnavalsliedjes.

Let op, de Seniorenzanger zingt niet alleen maar ouderwetse carnavalsliedjes. Ervaring leert dat juist de afwisseling met het bestaande vrolijke Nederlandstalige repertoire goed wordt ontvangen.

Godsdienst speelt geen rol in zijn carnaval optreden voor senioren. De seniorenshow draait ook tijdens carnaval om gezelligheid, zang, dans en humor.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel/App dan 06 29 48 65 48

Volgen wij elkaar al op social media?