Skip links

muzikaal optreden voor ouderen

Een evenement voor ouderen organiseren lijkt misschien een hele klus, maar dit valt best mee! Met het inhuren van een goed muzikaal optreden voor ouderen bent u al een eind!

De seniorenzanger heeft er zijn specialisme van gemaakt om leuke optredens voor ouderen te verzorgen. Hij beschikt over het juiste repertoire dat niet jong maar juist oud mee kan zingen! Nederlandstalige liedjes van artiesten als zangeres Willeke Alberti of haar vader Willy passen hem als een (oude) jas. Ook laat hij senioren tijdens zijn muzikaal optreden kennis maken met artiesten van nu zoals Django Wagner of Andre Hazes JR.

Zingt de seniorenzanger dan alleen maar Hollands? Integendeel! Ook echte Engelstalige klassiekers passeren de revue zoals: The Beatles, Elvis Presley, Dean Martin en vele anderen. Kortom een muzikaal optreden voor ouderen die van een feestje houden!

De senioren zanger is afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland. Hierdoor wordt hij veel geboekt in de regio van Den haag, Rotterdam en andere steden in Zuid-Holland. Echter is hij te boeken in heel Nederland! Verzorgingstehuizen, verjaardagen van ouderen of jubilea zijn zeer geschikt deze leuke act voor ouderen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Show voor seniorenmuzikaal optreden voor senioren

De afwisseling van een herkenbaar maar breed repertoire is nog niet alles. Wat maakt dit een leuke show voor senioren? Geheel in stijl staat de seniorenzanger op het podium en weet mijn zijn vlotte babbel de zaal in mum van tijd voor zich te winnen. Met humor, leuke muziekfeitjes en interactie hoeft het publiek zich geen moment te vervelen.
Er wordt gedanst, gezongen en gelachen. Kortom; top entertainment voor ouderen.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page