Skip links

Muziekoptredens voor ouderen

Deze zanger verzorgt speciaal muziekoptredens voor ouderen. Zeer geschikt als verjaardagscadeau voor oude mensen die alles al hebben of als entertainment in bejaardenhuizen.

Deze seniorenshow is uniek in zijn soort. Een nog tamelijk jonge knul neemt het publiek mee in een muzikale reis door de tijd. Een groot repertoire van gezellige Nederlandstalige muziek en echte Engelstalige evergreens van vroeger zorgen voor herkenbaarheid voor een ieder in de zaal. De zangoptredens worden afgewisseld met een energieke babbel tussen de liedjes door. Met jeu en humor weet de senioren zanger feitjes te vertellen of de muziek van vroeger en zorgt voor interactie bij het publiek.

Leuke optredens voor ouderen

Wekelijks is de senioren zanger op pad om leuke optredens voor ouderen te verzorgen door het heel het land. Afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland voorziet hij voornamelijk  regio Rotterdam, Den Haag en andere plaatsen in Zuid-Holland van entertainment voor senioren.  De seniorenzanger beschikt over een ruime muziekkennis, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden die deze doelgroep aanspreken. Verwacht niet alleen een zanger. Dit is een heuse gastheer die met veel flair en humor een muziekmiddag voor ouderen als geen ander weet te leiden!

Dansmiddag voor ouderen

Een polonaise (zelfs met rolstoelen) is geen vreemde gewaarwording tijdens zang en dansmiddag voor ouderen. Een foxtrot een wals en ouderwetse rock & roll overigens ook niet! Natuurlijk is er ook ruimte genoeg om lekker te blijven zitten. Geef elkaar de arm en dein mee op gezellige meezinger van weleer.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page