Skip links

Muziek bejaardenhuis

De seniorenzanger is in te huren om live muziek te voorzorgen in een bejaardenhuis.  Deze leuke act voor ouderen is zeer geschikt voor allerlei zorginstellingen zoals een bejaardenhuis. Verwacht hierbij een show vol humor, leuke feitjes over liedjes en artiesten en natuurlijk de beste muziek van vroeger.

Gekleed in een klassiek kostuum doet de zanger en presentator er alles aan om de ouderen in de zaal een gezellige muziekmiddag te bezorgen. Gewapend met een vlotte babbel en een koffer vol muziek van vroeger kan dit niet missen! Dit is een unieke seniorenshow met humor, interactie en een hoog meezinggehalte. Menig bejaardenhuis ging je voor met het boeken van deze leuke act voor ouderen.

Muziek voor ouderen

Veelal Nederlandstalige meezingers maar ook echte Engelse klassiekers komen voorbij. Afgewisseld met een vlotte presentatie en aansporing tot interactie zingt de seniorenzanger de mooiste muziek van vroeger. Natuurlijk zingt het hele bejaardenhuis mee met muziek van o.a. : Willy & Willeke Alberti, André Hazes, Wim Sonneveld, Frans Bauer, Jan Smit en vele anderen.

Natuurlijk wordt er (indien mogelijk) tijdens deze interactieve show ook gedanst. Een wals een foxtrot en natuurlijk een oud Hollandse polonaise komen sowieso voorbij!

Ook zittend publiek komt in beweging tijdens deze show vol amusement voor ouderen. De seniorenzanger loopt dikwijls door de zaal en speelt in op het publiek. Het initiatief om te gaan inhaken en meedeinen zorgt voor een fantastische groepservaring voor iedereen in de zaal.

Wanneer je opzoek bent naar entertainment in bejaardenhuizen dan is deze show zeer geschikt. Natuurlijk is het mogelijk om het volume van het optreden aan te passen naar ieder gewenst niveau.
Meer weten? Vraag nu direct geheel vrijblijvend meer informatie aan.

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page