Skip links

Live muziek voor ouderen

Niks is leuker dan live muziek! Een muzikant zorgt voor voor beleving, vreugde en emotie. De senioren zanger heeft een speciaal live muziek programma voor ouderen ontwikkeld.

Met behulp van een professionele zanginstallatie en zogeheten orkestbanden zingt deze zanger live de leukste muziek voor ouderen.  Denk hierbij aan een zeer herkenbaar repertoire met zowel Engels als Nederlandstalige liedjes van vroeger.
Tijdens deze show voor senioren staat gezelligheid voorop en Hollandse meezingers voeren dan ook de boventoon in het gevarieerde programma.
Naast zanger is deze nog redelijk jonge enthousiasteling ook bekwaam presentator. In zijn klassieke kledij , charme en vlotte babbel weet hij in enkele minuten het publiek voor zich te winnen. De ouderen worden flink aangespoord mee te zingen en te bewegen.  Ook krijgen zij leuke feitjes te horen over de muziek en artiesten van vroeger.

De afwisseling van live muziek, een leuk praatje en veel humor maken dit een muziekmiddag om nooit te vergeten.

Muzikant voor ouderen

De seniorenzanger heeft zich specifiek gericht op optredens in de zorg. Denk hierbij aan zorginstellingen als bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis of servicewoningen.

Maar ook voor feesten en partijen voor ouderen is deze act zeer geschikt. Denk hierbij aan een huwelijksjubileum of opa/oma die jarig is. Wanneer bijv. Oma 80 jaar wordt moet er natuurlijk een feest gegeven worden! Live muziek maakt zo’n verjaardag helemaal compleet! Dit is het geschikte cadeau voor oudere mensen. Doordat de seniorenzanger een jonge knul is met een enorm inlevingsvermogen is dit de geschikte entertainer voor zowel de jarige job als de jongere gasten van het feest.

Is er iets te vieren voor ouderen? Boek dan deze seniorenshow boordevol gezellige herkenbare live muziek.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page