Skip links

Leuke optredens voor ouderen

Online zijn er meerdere leuke optredens voor ouderen te vinden. Even googlen en er komen tientallen seniorenshows naar boven. Zo ben je waarschijnlijk ook op deze website terecht gekomen of via een link op een speciaal evenementenbureau voor ouderen.  Maar hoe kies je nou het juiste optreden voor jouw feest of zorginstelling?  Wil je een optreden met cabaret, goocheltrucs of toch liever alleen een muzikaal optreden voor ouderen?

Ook de keuze in het genre muziek is reuze.  Engels, Nederlandstalig of een mix van beide? De duur van het optreden en de kosten zijn natuurlijk ook belangrijken aspecten om te overwegen bij het boeken van leuke optredens voor ouderen. Op deze website laten we je zo goed mogelijk zien hoe een optreden van de seniorenzanger er uit ziet. Bekijk video’s, check beschikbaarheid of lees gewoon hier verder…

De seniorenzanger; een leuke act voor ouderen!

Zoals hier zichtbaar betreedt de senioren zanger geheel in stijl het podium. Zijn klassieke kostuum  doet direct denken aan de tijden van weleer. Deze tamelijk jonge man weet met zijn vlotte babbel en muziekkennis van vroeger binnen mum van tijd de harten in de zaal te veroveren. Tijdens de liedjes door verteld hij leuke anekdotes over de artiesten en hun muziek van vroeger. Ook weet hij constant de zaal de enthousiasmeren om mee te klappen, dansen en te zingen met al die bekende liedjes van vroeger.

Een veelal Nederlandstalig repertoire zorgt voor een feest der herkenning. Oude liedjes veelal in een nieuw jasje zorgen ervoor dat deze songs nog jaren mee kunnen. Dit maakt deze show niet alleen een leuke act voor ouderen maar ook jongere genodigden of verzorgende gasten zullen zich kostelijk vermaken. Ook komen diverse Engelstalige evergreens aan bod van artiesten als: The Beatles, Trini Lopez, Elvis Presley, Frank Sinatra en onze eigen Lee Towers.

Muziekmiddag voor ouderen

De seniorenzanger richt zich op feesten en partijen voor senioren zoals een verjaardag van opa of oma of huwelijksjubilea. Daarnaast is het een zeer leuke act voor zorginstellingen. Denk hierbij aan een muziekmiddag voor ouderen in een bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis of andere ouderencomplex.  De seniorenzanger weet precies de juiste toon aan te slaan met zijn gevarieerde herkenbare repertoire en benadering van het publiek. Natuurlijk is het volume van het optreden aan te passen naar elk gewenst niveau.

Meer weten over de leuke optredens voor ouderen die deze zanger verzorgd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page