Skip links

kerstoptreden voor ouderen

Nieuw te boeken bij seniorenzanger.nl is dit kerstoptreden voor ouderen.  Een kerstshow van een uur speciaal ontwikkeld voor senioren.

Tijdens de mooiste tijd van het jaar neemt de seniorenzanger het publiek mee in een winters feest van herkenning. Alle bekende kerstliedjes komen voorbij zowel Engels als Nederlandstalig.  Zijn kerstoptredens voor senioren anders dan andere kerstshows? Het verschil zit hem in het repertoire en natuurlijk de benadering van het publiek. De seniorenzanger verzorgt niet alleen kerstshows maar treedt het gehele jaar op in verzorgingshuizen, zorginstellingen, bejaardenhuizen en op andere feesten en partijen met ouderen.  Door deze ruime ervaring weet hij in mum van tijd het publiek voor zich te winnen en zorgt voor een fantastische (kerst) sfeer.

Eenzame ouderen

Een veel besproken onderwerp tijdens de donkere dagen van het jaar is helaas de eenzaamheid van ouderen. Een kerstoptreden kan net even dat lichtpuntje zijn waar veel senioren in deze tijd naar verlangen. Het gevoel van samen zijn en leuke dingen doen kan de sleur waar eenzame ouderen mee te maken hebben, doorbreken.  Plezier en vrolijkheid staan voorop in dit kerstoptreden voor ouderen. Anders als bijvoorbeeld in de kerk draait het hier uitsluitend om zang, dans en gezelligheid. Een luchtige vrolijke kerstshow met een charmante gastheer die zorgt voor een fantastische middag voor oud en nog iets ouder.

Kerstfeest voor ouderen organiserenkerstfeest voor ouderen

Wil je kerstactiviteiten voor ouderen organiseren? Bijvoorbeeld zo’n gezellige zang en dansmiddag?
Budgetten zijn aan het einde van het jaar bij iedere instantie een probleem en maken dit vaak lastig.
Regelmatig krijgen wij aanvragen voor gratis en benefiet optredens, helaas is het niet mogelijk hier altijd gehoor aan te geven. Gelukkig zijn er wel andere oplossingen!
In iedere regio bestaan er zogenaamde service clubs. 1 van de bekendste hiervan is de “Rotary”. Andere voorbeelden zijn; de Ronde Tafel, Kiwanis, Ladies Circle, Lions en zo zijn er nog veel meer. Informeer eens bij serviceclubs in de regio. Vaak zijn deze verenigingen blij met aangereikte initiatieven en helpen graag mee met zowel geld als handjes om een gezellige kerst voor senioren voor elkaar te boksen.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page