Skip links

Entertainment voor ouderen

Wanneer  Entertainment voor ouderen wilt boeken dan ben je hier op het juiste adres. Dit is de senioren zanger van de lage landen. Speciaal voor ouderen heeft deze zanger een entertainment programma ontwikkeld met liedjes van vroeger afgewisseld met meezingers van nu. Een gezellige Hollands repertoire zorgt voor een fantastische sfeer vol zang, beweging, humor en interactie. Ook echte Engelstalige klassiekers komen in de seniorenshow voorbij. Deze afwisseling van muziek bijgestaan door enthousiaste presentatie maakt dit entertainment voor ouderen zeer eigenzinnig.

Muziekoptredens voor ouderen worden veelal geboekt in zorginstellingen. Denk hierbij aan verzorgingshuizen, servicewoningen, een verpleeghuis of bejaardenhuizen.  In de aula / gezamenlijke ruimte van een dergelijke zorginstelling voor ouderen is ook deze show boordevol entertainment zeer geschikt.  Versterkt met een geluidsinstallatie en met behulp van muziekbanden brengt deze zanger voor ouderen zijn gevarieerde repertoire. Het volume van dit entertainment kan uiteraard omhoog of naar beneden worden aangepast afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Entertainment seniorenentertainment senioren

De senioren zanger wordt veel gevraagd voor besloten partijen zoals een huwelijksjubileum. Echtparen die al zolang bij elkaar zijn (40,50 of zelfs 60 jaar!) verdienen natuurlijk een groot feest met gezellig entertainment!  Andere veel voorkomende partijen zijn een 75 of 80e verjaardag…

Een verjaardag van oma of opa is pas echt geslaagd met live entertainment.
Het is natuurlijk wel belangrijk een gespecialiseerde muzikant voor ouderen te boeken. Hoewel de seniorenzanger zich richt op de ouderen weet hij een feest te maken voor jong en oud! Zelf is de entertainer ook redelijk jong maar beschikt over een zeer ruim inlevingsvermogen waardoor hij jong en oud weet te boeien.
Een groot feest is een zeer geschikt cadeau voor oude mensen die alles al hebben.

leuke act voor ouderen

Benieuwd hoe deze leuke act voor ouderen eruit ziet? Geheel in stijl geeft de zanger in een klassiek kostuum een muzikaal optreden voor ouderen. Tussen de liedjes door verteld hij met veel flair leuke anekdotes over de muziek en originele artiesten. Ook bezit de zanger over een flinke dosis humor, dit maakt deze leuke act lekker luchtig.

Zijn repertoire bestaat uit liedjes van bijv. André Hazes, Harry Bannink, Trini Lopez, Jan Smit, Willy Alberti, Lee Towers, Frans Bauer, Elvis Presley, Wim Sonnevelt, The Beatles en nog veel meer!
Kortom een zeer gevarieerd act voor ouderen van zowel Nederlandse als Engelstalige muziek die iedereen mee kan zingen.

Meer weten of deze spetterende act voor senioren? Neem gerust zonder enige verplichtignen  contact met ons op.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page