Skip links

Entertainment verzorgingshuizen

De senioren zanger verzorgt entertainment in verzorgingshuizen. Ben jij werkzaam in een verzorgingstehuis en van plan om een evenement voor ouderen te organiseren? Dan ben je hier op het juiste adres.

De seniorenzanger verzorgt live muziek entertainment speciaal ontwikkeld voor ouderen.
Vele liedjes van vroeger passeren de revue,  Engels maar vooral Nederlandstalig.

Ouderen zullen zich verbazen over de muzikale kennis die deze nog tamelijk jonge knul bezit. Geheel in stijl neemt hij ze aan de hand mee voor een muzikale reis door de tijd.
Naast het zingen van liedjes verteld de zanger leuke anekdotes over de muziek en artiesten van vroeger.

Door zijn enthousiaste me weet hij in mum van tijd de zaal voor zich te winnen. Bereid je voor op een gezellige muziekmiddag vol zang, dans en humor. Veel verzorgingshuizen kunnen zo’n verzetje wel gebruiken! De seniorenzanger doorbreekt de dagelijkse sleur van het leven in een verzorgingshuis met zijn enthousiasme, charme en leuke muziek van vroeger.

Muziek voor ouderen

Muziek van Willeke Alberti, Andre Hazes, Elvis Presley, Nico Haak, Wim Sonnevelt, Koos Alberts en vele anderen zullen de ouderen uit volle borst mee zingen. Ook laat de senioren zanger hen kennis maken met artiesten van nu zoals Django Wagner, Jan Smit en Andre Hazes JR.

Toch is het repertoire minder oubollig dan men zal verwachten. Vele liedjes van vroeger zijn in modern jasje gestoken waardoor ze weer jaren mee kunnen. Natuurlijk blijven de muziekstijlen geschikt voor ouderen.

Belangrijk in verzorgingshuizen is dat het volume van het entertainment kan worden aangepast op ieder gewenst niveau.

Afhankelijk van de vitaliteit van het publiek kan er natuurlijk ook worden gedanst. Een foxtrot, wals en polonaise zijn tijdens deze seniorenshow zeker geen uitzondering!
Inhaken en meedeinen is een onderdeel van de show die ook zeker niet mag ontbreken.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van deze leuke act voor ouderen.

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page