Skip links

Entertainment bejaardenhuizen

De seniorenzanger verzorgt entertainment in bejaardenhuizen en andere zorginstellingen. Binnen enkele minuten weet hij de aula en een bejaardenhuis om te toveren tot een disco-dancing uit grootmoeders tijd. Een seniorenshow boordevol entertainment.

Naast het zingen met behulp van orkestbanden weet deze artiest de zaal te vermaken met zijn enthousiaste presentatie tussen de liedjes door. Met een een grote dosis humor en improvisatievermogen is dit keer op een keer een succes! Onder vrolijke begeleiding klapt, zingt en danst het hele bejaardenhuis mee met gezellige Nederlandstalige liedjes en Engelse klassiekers.

Niet geheel onbelangrijk is dit entertainment in bejaardenhuizen aan te passen naar elk gewenst volume.

Vermaak voor ouderen

Bovenstaand vermaak voor ouderen is niet alleen geschikt voor bejaardenhuizen of andere zorginstellingen. Denk ook aan verjaardagen of een jubilea van ouderen.  Wordt opa 75 of oma zelfs 80 jaar? Dan moet zo’n verjaardag natuurlijk groots gevierd worden. Een optreden van de seniorenzanger is gegarandeerd een groot succes! De nog tamelijk jonge artiest weet voor zowel het feestvarken als jongere genodigden er een feest van te maken. Vele liedjes van vroeger heeft hij in een nieuw jasje gestoken zodat deze aanspreken bij een breed publiek. Zijn grote inlevingsvermogen zorgt dat hij de taal spreekt van jong en oud vol  vermaak en entertainment.

Seniorenvereniging

Ook wordt de seniorenzanger regelmatig gevraagd voor diverse senioren verenigingen.  Zit u in de organisatie van een dergelijke seniorenvereniging en opzoek naar entertainment?  Ook dan is deze show zeer geschikt! Het repertoire in een bejaardenhuis kan namelijk heel anders zijn dan die voor fitte futters!
1 blik in de zaal en de seniorenzanger weet de juiste snaar te raken.  Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen voorkeuren op te geven!

Kortom; de Seniorenzanger is multi inzetbaar! Voor entertainment in bejaardenhuizen, feesten, partijen en verenigignen. Overal waar ouderen zin hebben in een feestje, boek de seniorenzanger van Nederland!

Video: Beleef de Seniorenzanger in 1 minuut!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Prijzen vanaf €395,- ex BTW Extra reiskosten alleen buiten Zuid-Holland.

    Return to top of page